Probleem: AirCheq Touch - wel WiFi maar geen data op AirCheq.eu

Probleem: AirCheq Touch - wel WiFi maar geen data op AirCheq.eu

De sensoren versturen de data via MQTT of http.
Soms wordt de MQTT data tegengehouden door de router.

U kunt dit eenvoudig oplossen.
Dit doet u op de volgende manier:

1) Open de instellingen.                                         2. Ga naar de 2e pagina en open de vergrendeling.

3) Vul de code 3036 in en klik op het slot.                    4. Zet de optie Http & AES aan. Klik vervolgens op next.

De data wordt nu zichtbaar in AirCheq.eu (kan tot 5 minuten duren)