AirTeq | Netatmo Smart (HHC) Sensor uitgevallen

1. Haal de stekker van de sensor uit het stopcontact.
  2. Wacht een minuut.
  3. Steek de stekker weer in het stopcontact.
  4. Binnen een minuut gaat de sensor aan de voorkant driemaal blauw/groen knipperen.
    1. Zo niet;
      1. Controleer of de stekker goed in de sensor zit.
      2. Sluit de sensor aan op een andere adapter en kijk of die dan wel begint te werken.
        1. Zo wel;
          1. Voer de vervolgstappen uit om te kijken of verder alles wel goed werkt.
          2. De adapter is defect, u kan een vervangende bestellen via support@airteq.eu
        2. Zo niet;
          1. Stuur een mail naar support@airteq.eu en geef aan wat u gedaan heeft. Mogelijk is de sensor defect.
  5. Wacht nog een minuut bij de sensor, het kan zijn dat deze constant blauw/wit/rood begint te knipperen.
    1. Indien dit gebeurd, is de WiFi gereset.
      1. AirTeq Smart | Netatmo Sensor - Wifi instellen via PC
      2. AirTeq Smart Sensor - Wifi instellen via telefoon
  6. Controleer of de sensor nu data weergeeft op de app. Het kan een half uur duren voordat de sensor data doorstuurt.
    1. Zo niet;
      1. Stuur een mail naar support@airteq.eu en geef aan wat u gedaan heeft. Laat de sensor in het stopcontact zitten.
    2. Zo wel;
      1. Log in op aircheqonline.
      2. Selecteer de locatie, en klik op OK indien je meerdere locaties kan bekijken.

3. Zet je muis op de pijl naast "Instellingen"; Klik daarna op "Sensoren".
      4. Selecteer de sensor, en klik daarna op ´Data importeren´.

5. Dit proces kan even duren. Hierna zal het systeem automatisch alle data binnen halen. Kijk de volgende dag of de data is binnen gekomen is.