AirTeq | Netatmo Pro Sensor - Batterijen in de koelkastmodule vervangen

AirTeq | Netatmo Pro Sensor - Batterijen in de koelkastmodule vervangen

Elke koelkastmodule is gekoppeld aan een binnenmodule. Met de sticker op de sensor kunt u zien welke koelkastmodule bij welke binnenmodule hoort.

Wanneer de koelkastmodule niet meer verbonden is met de binnenmodule ziet u de volgende melding.

Om dit probleem op te lossen is het meestal voldoende om de batterijen te vervangen, dit doet u op de volgende manier:

Stap 1. Plaats de koelkastmodule naast de binnenmodule

Stap 2. Draai de koelkastmodule om, en draai de witte deksel een kwartslag.

Stap 3.  Wanneer u merkt dat de deksel los zit, trek het witte gedeelte er dan voorzichtig uit.

Stap 4. Draai de schroeven los, gebruik eventueel een schroevendraaier

Stap 5. Verwijder de oude batterijen en wacht 60 seconden.

Stap 6. Plaats de nieuwe batterijen in de buitenmodule. Let op de + en - kant. Zie de foto.

Stap 7. Plaats de deksel terug op de buitenmodule, en draai de schroeven terug. Houd de bovenkant goed vast zodat de schroeven op de juiste manier vastgezet kunnen worden.

Stap 8. Wacht totdat een groen led begint te knipperen aan de onderkant van de buitenmodule.

Stap 9. Laat de modules een tijdje naast elkaar staan. Wacht even totdat de sensoren verbinding maken met elkaar.

Stap 10. Kijk na 5-10 minuten op de app of de koppeling is gelukt. Als de koppeling is gelukt kunt u de sensor terug plaatsen in de koelkast.