AirTeq | Netatmo Pro Sensor - Buitenmodule/Koelkast koppelen

AirTeq | Netatmo Pro Sensor - Buitenmodule/Koelkast koppelen

1. Open de appstore op uw telefoon en zoek naar 'Netatmo Weather'.

2. Download de app en open deze.

3. Klik op inloggen en log in met uw gegevens.

4. Als u bent ingelogd, klik dan op de 3 streepjes linksboven in het scherm.

5. Klik op 'Nieuwe producten installeren' en vervolgens op 'extra modules voor het slimme weerstation'.

6.  Sluit de Pro sensor aan op een adapter of usb kabel als dit nog niet gedaan is.
Selecteer de sensor waaraan u de nieuwe module wilt koppelen.
Volg de stappen op het scherm.

-Selecteer het netwerk dat u gebruikt en klik op volgende.

7. Als er een rood minteken(-) zichtbaar is. Klik hier dan op om deze te verwijderen. Dit is bijvoorbeeld wanneer u een kapotte module vervangt. Klik vervolgens op de + om een nieuwe buitenmodule toe te voegen.

8.  Doe de batterijen in de buitenmodule. U kunt deze openen door de onderkant naar links te draaien. Haal de schroeven los, plaats de batterijen (let goed op de + en - kant van de batterijen!) en draai de schroeven weer vast.

Indien u dit goed heeft gedaan knippert er nu een groen lampje onder op de sensor. Plaats de buitenmodule dichtbij de hoofdmodule.

9. Geef de module eventueel een naam.

10. De installatie is voltooid, u zult snel metingen kunnen inzien in de app.