AirTeq | Netatmo Pro Sensor - Installatie handleiding

Stap 1. Open de appstore en zoek naar 'Netatmo Weather'.

Stap 2. Download en installeer de app.

Stap 3. Log in met uw gegevens, heeft u nog geen account? Maak er dan een aan.

Stap 4. Selecteer dat u een weerstation wilt koppelen.

Stap 5. Volg de stappen op het scherm. Sluit de sensor aan op het stopcontact.

Stap 6. Klik op 'White'

Stap 7. Selecteer uw wifinetwerk en klik op bevestigen. Let op dat u gebruik maakt van een 2.4 Ghz netwerk.

Stap 8. Selecteer 'mijn huis' of maak een nieuwe locatie aan.

Wanneer u de sensor wilt verbinden met Apple Home kit volg dan deze stappen, ga anders door naar Stap 9.
------------------------------------------------------------
-1 Klik op begin met pairen

-2 Scan de code achterop de sensor.
-3 Klik op voeg toe aan woning en geef de sensor een naam.

-4 Verander eventueel de naam van de metingen.

1.       U kunt de naam veranderen van de metingen.  (indien gewenst)

-Air quality: Luchtkwaliteit

-Carbon dioxide: koolstofdioxide CO2

-Humidity: Luchtvochtigheid

-Temperature: temperatuur

Als de namen zijn zoals gewenst klik dan op ‘ga door’.

__________________________________________
Stap 9. De hoofdmodule is nu gekoppeld. U kunt verder gaan met de extra module.

Klik op 'ga door'.
Stap 10. Doe de batterijen in de extra module.
Stap 11. Geef de buitenmodule een naam.
Stap 12. U kunt de naam veranderen van de metingen.

-Humidity: Luchtvochtigheid

-Temperature: temperatuur

Uw sensoren zijn nu gekoppeld aan het account en de metingen zullen snel bekeken kunnen worden.