AirTeq Smart | Netatmo HHC Stoplichtfunctie activeren

De sensor kan worden voorzien van een stoplichtfunctie. Deze functie moet in de software achteraf worden geactiveerd.
Let op: het is niet meer mogelijk om deze functie ongedaan te maken.

Wat wijzigt er na de update:

De sensor standaard voorzien van een LED indicator die reageert op basis van een index. Dit betekent dat de LED regeert op lage temperaturen, CO2, luchtvochtigheid. Je kunt aan de kleur niet zien welke parameter afwijkt. Dit moet je in de APP opzoeken.

Na de update reageert de LED alleen nog maar op CO2
Bij een meting van minder dan 850ppm kleurt de sensor groen,
tussen de 850ppm en 1200pm oranje en boven de 1200ppm rood.
Deze waarde zijn niet aan te passen.

hoe te activeren:
1: Log in op www.AirCheq.eu

2: ga naar het tabblad instellingen

3: Zet een vinkje achter de sensor die u graag wil voorzien van een update.
in bovenstaand overzicht is Direct Kantoor en Meester Eleander geactiveerd.

4: Na activatie kan het tot 2 weken duren voordat de sensor geüpdatet is.

Er wordt op afstand een update naar de sensor gepusht. Het is belangrijk dat de sensor op het lichtnet is aangesloten en verbinding met de WiFi heeft.