AirTeq Smart Sensor - Wifi configureren (Opnieuw instellen)

Stap 1. Open de app en log in met uw gegevens als dit nog niet gedaan is.
Stap 2. Vind de sensor die u wilt configureren, u kunt dit doen door naar rechts/links te swipen op uw telefoon/tablet. De naam van het apparaat staat bovenaan het scherm. Zorg ervoor dat u de juiste sensor heeft.
Stap 3. Klik op het tandwiel (instellingen) om deze te openen.

Klik op het tandwiel.                                                                                     Klik op wifi configureren.

Is de sensor nog niet wit/blauw wanneer u deze indrukt? houdt de bovenkant dan                                                                                                                                                                                                                               ingedrukt totdat de sensor wit/blauw begint te knipperen.

Stap 4. De sensor knippert blauw/wit. ga nu verder op de app. U zult zien dat de app gaat zoeken naar de home coach.

Stap 5. Wanneer de sensor is gevonden komt u in het wifi configuratie scherm. Selecteer het netwerk waarmee u wilt verbinden en klik op volgende.

Stap 6. De sensor is verbonden met het netwerk klik op gereed.

Stap 7. De installatie is voltooid.