AirTeq Smart | Netatmo Sensor - Wifi instellen via PC

1. Om de sensoren via de PC in te stellen heeft u het configuratieprogramma van Netatmo nodig. Deze kunt u downloaden via Aircheqonline.

-Log in met uw gegevens

2. Ga naar de optie 'Support'

3. klik vervolgens op ‘Sensoren koppelen via PC’
Heeft u een laptop/computer van het merk Apple, selecteer dan MacOS versie.
Heeft u een laptop/computer van een ander merk, selecteer dan Windows versie.

4. Open het gedownloade bestand

5. Sluit een Micro-USB kabel aan op uw computer die u kunt verbinden met de Smart sensor.

6. Open het gedownloade programma en volg de stappen
-Sluit een USB kabel aan als dit nog niet gedaan was

-Selecteer uw netwerk en vul het wachtwoord in

-Geef de sensor een naam

-Vul de gegevens in van uw Netatmo account

7. De sensor is nu gekoppeld aan uw wifi en Netatmo account. U zult de metingen snel kunnen bekijken.

8. Ontkoppel de sensor van uw laptop/computer en sluit het programma.

9. Sluit de sensor aan op de meegeleverde adapter en plaats deze op de gewenste locatie.