AirCheq Touch Sensor data downloaden op u PC

U kunt de data van de sensor downloaden door deze met de meegeleverd kabel te verbinden aan u computer.

1: Druk op het tabblad geschiedenis onder in de sensor:

2: u zit nu ver schillende opties van grafieken weergegeven en een datatabel.

3: druk op datalogtabel

In dit voorbeeld is de data om de 15 minuten opgeslagen. U kunt deze interval wijzigen in tabblad 1 van de sensor (tijdsinterval metingen)

4: druk op opslaan. De sensor maakt nu een txt bestand aan op het interne geheugen van de sensor.

5: Verbind de sensor aan een pc.

6: De pc ziet de sensor als externe harde schijf, u kunt deze in de verkenner opzoeken.

7: In de sensor staat een TXT bestand met de opgeslagen data.

LET OP verwijder geen mappen of bestanden uit deze structuur. De sensor werkt dan niet meer