Eerste gebruik van een Touch sensor

Stap: 1
Plaats de sensor in de ruimte die u wilt meten.

Afhankelijk van het type sensor kan dezet op een kast gezet worden of opgehangen worden aan de muur.
Opgelet: plaats de CO2-meter
niet naast open ramen of deuren en ook niet naast de uitgang van de ventilatie.
of in de ademzone van een gebruiker.

Stap 2:
Sluit de sensor aan met de meegeleverde adapter.

Stap 3:
Zet de sensor aan en verbind deze met de WiFi.
De sensor verbind met nu een time server. De sensor zal nu de juiste tijd aangeven in het display.
Onder in het display verschijnt: WiFi connected.

De sensor slaat nu de meetdata op in het interne geheugen.
Indien u gebruikt maat van online monitoring is dit zichtbaar in het account.

maakt u geen gebruik van online software maar wilt u dit kosteloos uitproberen
www.aircheq.eu/start