Touch Grenswaarden aanpassen

1. Via de sensor zelf
-Op het homescherm klik rechtsbovenin op Low(getal)
U stelt nu de waarde in vanaf wanneer de sensor oranje kleurt.
-Klik op de + om de waarde te verhogen, klik op de - om de waarde te verlagen.
Klik nogmaals op low(getal) u ziet het nu naar high verspringen.
U stelt nu de waarde in wanneer de sensor rood kleurt.
-Klik op de + om de waarde te verhogen, klik op de - om de waarde te verlagen.
Klik nogmaals op het getal om de instellingen op te slaan

2. Online via Aircheq
U kunt de grenswaarden van de touch sensoren online aanpassen.
Let op: Dit doet u voor alle sensoren van de geselecteerde locatie, het is niet mogelijk om individueel verschil te maken.

-Log in op aircheqonline met uw gegevens
-Selecteer eventueel een locatie als dat nog niet gedaan is
-Zet je muis op de pijl naast Instellingen en klik op grenswaarden

Gebruik de sliders om de waardes aan te passen.
-Klik op Instellen voor Touch Display om de waarden op te slaan.
De nieuwe waarden worden binnen 10-15min ingesteld op het apparaat.

Bij meer instellingen voor Touch Display kunt u ook het display aanpassen.