AirCheq Touch - Problemen met Wifi instellen

Haal de sensor uit de doos en sluit deze aan op het stopcontact.

Stap 1. Zet het apparaat aan en klik op ‘instelling’. Hiermee opent u de instellingen van het apparaat.

Stap 2. De netwerkinstellingen zijn te vinden op de 2e pagina. Klik op de rechter pijl om naar de 2e pagina te gaan.

Stap 3. Klik op ‘Netwerkinstellingen’ om deze te openen.

Stap 4. Selecteer het netwerk waar u het apparaat mee wilt verbinden.

Stap 5. Met de pijltjes kunt u naar de volgende en vorige pagina met netwerken schakelen.

Stap 6. Voer het wachtwoord van het geselecteerde netwerk in. Klik vervolgens op ‘Join’.

Stap 7. Als het apparaat succesvol is verbonden ziet u ‘WiFi verbonden’ staan op het homescherm.

Stap 8. Stel de tijd en datum in zodat deze overeenkomt met de huidige tijd en datum.

De datum wordt automatisch gesynchroniseerd. Mocht dit niet het geval zijn kunt u de volgende stappen volgen.

-Klik op instelling

-Klik op ‘Datum & Tijd’

Stel de tijd in door op de kolom te klikken en gebruik de pijltjes om de instellingen goed te zetten.

Klik op de kolom om deze te selecteren.

Gebruik de pijlen om de instellingen aan te passen.

Stap 9. Controleer of de HTTP en AES functie aanstaan.

Deze 2 opties zijn nodig om de sensoren online te koppelen. Als u ze niet online wilt koppelen kunt u deze stap overslaan.

Dit doet u op de volgende manier:

1) Open de instellingen.                                         2. Ga naar de 2e pagina en open de vergrendeling.

3) Vul de code 3036 in en klik op het slot.                    4. Zet de optie Http & AES aan. Klik vervolgens op Next

De sensoren zijn nu volledig ingesteld en kunnen aan Aircheqonline gekoppeld worden.

Is de sensor eerder verbonden geweest met de WiFi maar ziet u geen data, verplaatst de sensor dan naar een plaats waar u zeker weet dat het wifi bereik goed is.