Touch sensor - Scherm Nacht & Avond Stand-by

Als de AirTeq Touch sensoren bepaalde periodes constant exact dezelfde waardes doorgeven, dan kan komt dit meestal doordat de sensor ingesteld is om 's nachts en in het weekend uit te gaan. Je kunt dit zelf eenvoudig wijzigen.

Dit kun je makkelijk herstellen door de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga op de Touch sensor naar 'Instelling'.

2. Ga naar 'ON/OFF settings Screen'.

3. Zet deze functie uit.

4. Klik tweemaal op deze knop om terug te gaan naar het hoofdscherm.
De sensor blijft nu constant meten.