Touch sensoren kalibreren via Aircheq

U kunt touch sensoren online kalibreren (niet voor alle versies, oude versies kunnen deze functie soms niet hebben)

1. Log in op uw locatie
2. Ga naar het tabblad sensoren (zet uw muis op de pijl naast instellingen, en kies sensoren uit de lijst)

3. Klik op kalibreer bij de sensor die u wilt kalibreren
4. De sensor zal zich om 00:00 gaan kalibreren. op een moment wanneer niemand in de ruimte is, is de kalibratie het beste vandaar dat de sensor 's nachts gaat kalibreren.
 U hoeft verder niks te doen. Controleer na 1-2 dagen of de waarden nog steeds afwijken.