Temperatuur bijstellen Touch sensoren

De Touch sensor is voorzien van een hoogwaardige temperatuur sensor.
Deze heeft geen onderhoud nodig. In de bijlage de specificaties.

Wel moet de sensor op de standaard staat of aan een wand hangen.
De afwijking zou max. 0.6 mogen zijn.

Display instellingen
- let op dat de dim functie van het display aan staat.

bijstellen:

Mocht deze toch afwijken dan is handmatig bij te stellen in het menu temperatuur kalibreren.
De sensor zit aan de onderzijde en steekt iets buiten de behuizing.