Wifi specificaties Gateway Milesight

Wifi-specificaties:

Geschikt voor Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4 GHz).

Ondersteunde beveiligingen: Open/WEP/WPA/WPA2-personal (TKIP and AES).

https://www.nslookup.io/dns-records/aircheq.eu

Netwerk:

Wi-Fi router of bekabelde internetaansluiting met internettoegang.
Power over Ethernet wordt ook ondersteund.

opmerking: netwerken waarbij een gebruikersaccount nodig is en openbare hotspots worden  niet ondersteund

IP-adres gateway:

Het IP-adres van de sensor wordt bepaald via DHCP van het Wi-Fi netwerk. Adres van de DNS-server is van de internet provider (KPN/Ziggo).

Protocol:

TCP-protocol om met de AirTeq server te communiceren.

Poort:

TCP poort: 25050

Poort 1883 moet open staan

Vast IP adres:

Het is ook mogelijk om de gateway met een vast IP-adres te koppelen (MAC-adres)

MAC adres:

U kunt het id-nummer ook op de gateway vinden (het begint met 24:E1:24:* ).

Bijvoorbeeld: 24:E1:24:F6:83:C9. Deze is te vinden achterop de gateway of op de doos.

Veiligheid Communicatie:

De Wifi zend een eigen Wifi-netwerk uit, maar dit beveiligen wij met een wachtwoord.
Dit netwerk kan ook worden uitgeschakeld.
Indien de gateway aan het netwerk verbonden is via Wifi, dan wordt er geen netwerk uitgezonden.

Er worden geen netwerkgegevens doorgestuurd. Dit wil zeggen dat het Milesight Gateway zo veilig is als het draadloze netwerk waar deze op aangesloten is.

Data verbruik sensor:

Ca. 0.4 MB per sensor per dag