Airteq Netatmo Pro (WS) installeren en buitenmodule koppelen

Airteq Netatmo Pro (WS) installeren en buitenmodule koppelen

Installeren van de app

1.      Zoek de app "Netatmo weather" in de App Store.

2.      Installeer de app.

Inloggen in het systeem

3.      Start de app en tik op "inloggen". (indien u geen account heeft, klik hier voor instructies om er een aan te maken)

4.      Voer de inloggegevens in en klik op de blauwe pijl.

5.       Er volgen 3 schermen die u kunt lezen en doorklikken ("volgende"). Het vierde scherm vraagt om een beleving. Klik één of een aantal sterren aan en klik op "OK".

6. Het koppelen: Klik op "Beginnen" en volg de stappen.

7.       Uw station is opgestart en de Wifi kan worden ingesteld.

Wifi instellen

8.      Selecteer uw Wifi netwerk en log vervolgens in.

Module in een huis plaatsten

9.      Verzin een naam voor uw "huis".

Koppelen van de koelkast module.

10.      Plaats de batterijen. (of verwijder de batterijen en plaats deze opnieuw) Let, na de plaatsing op het knipperende groene lampje, op het knipperend groene lampje!

11.       Na het doorklikken van de volgende twee schermen zie u het eindresultaat. Het uitlezen van de gegevens kan enige tijd in beslag nemen, maar de data zal zeker in beeld verschijnen.

Netatmo account aanmaken

1.      Open de app en klik op "Account aanmaken".

2.      Noteer uw email adres.

3.       Verzin een wachtwoord. (de criteria worden duidelijk in beeld gebracht)

4.      Aanvaard de "Voorwaarden en het Privacybeleid" en klik op "Account aanmaken". U ontvangt een email waarin u uw aanvraag dient te bevestigen. Na bevestiging kunt u inloggen. (zie stap 3.)